Kies de datum(s) van overnachting

Accommodation 115 not found.

2 honden toegestaan €7,50 per hond, per nacht

Een campingbedje kan geplaatst worden in de kamer voor kinderen tot 3 jaar.
Een bed voor een kind tot 3 jaar is gratis.

* Toeristenbelasting €2,30 euro  p.p.p.n.
per 1 januari 2024 €2,40 p.p.p.n.

Verplichte velden zijn gekenmerkt met *
U overnacht in BnB ‘t Kraaiennest voor €120,–* per nacht (2023) incl. ontbijt.

Per 1 januari 2024 : €130

(U kunt ook zonder ontbijt boeken met korting)Rustig gelegen, slechts 1 minuut loopafstand van de gezellige hoofdstraat met restaurantjes en winkeltjes.

De 32 m2 grote kamer is op de begane grond, beschikt over een eigen badkamer met douche, wastafel en toilet.Er ligt een föhn in de badkamer en gratis diverse doucheproducten en zeepjes klaar voor gebruik. Badslippers liggen voor U op het bed. Deze kunt U ook meenemen naar huis na Uw verblijf.Er is een tv aanwezig en gratis gebruik van Wi-Fi.Op het aanrecht staat een waterkoker en een Nespresso machine.U vindt er diverse soorten thee en cups voor de koffie. Suiker, melk en zoetjes maken het geheel compleet. Tevens ligt daar ook het servies en bestek. Ook is er een koelkast aanwezig waar gratis flesjes water in staan.

Bedenkperiode:
Tot 24 uur na het maken van de boeking kan de boeking geannuleerd worden en zullen er geen annuleringskosten berekend worden, met uitzondering van last-minute boekingen gemaakt 48uur voor de datum van aankomst.

Annuleren:
U kunt kosteloos annuleren tot 4 weken voor de datum van aankomst. Bij een annulering binnen 4 weken tot 1 week voor de datum van aankomst bent verplicht om 70% van de totaalprijs te betalen. Bij een annulering binnen 1 week voor aankomst bent u verplicht om 100% van de totaalprijs te betalen.